ZATERDAG 17 MEI

   FINALE KOOKLESSEN

                                              
 
 


DONDERDAG 17 MAART

 

VIERDE KOOKLES

 

Tabouleh met munt,

gamba's,

citroen

en kruidenemulsie  

___________________________________________________

 

                                  Kruidige kokossoep 
 
 
_________________________________________________ 
 
 

   

   Saltimbocca

   met rode wijnsaus,
 
   zalf van erwtjes
 
   en aardappelen in de schil 
 ___________________________________________________

                                         Roomijs

                                         met geconfijt witloof
 
 
                                         en peperkoek 
 
 _________________________________________
 
      


      DONDERDAG 6 MAART

       KOKEN MET KINDEREN

       GRIEZELFOOD 

 

 SPINNENSOEP

 

 

HEKSENVINGERS

 


 

MODDER-DESSERT MET VERDRONKEN SPOOK

 

 
 


 DONDERDAG 23 JANUARI
DERDE KOOKLES 
   

              

    
    
                
 

 GEVOGELTEMENU Pikante kip gemarineerd in yoghourt   

 

Kikkererwtensoep met kurkuma en yoghourt

 

coq au vin

gesauteerde aardappelen 
 
 
 
Moelleux van chocolade 
 
 

 

 
   
 
 
 
 
 
              menu 
 
 

DONDERDAG 19 DECEMBER
&
CAFE MANGER OP 20 DECEMBER

Receptfiche Chili con carne
Receptfiche Linguine met zeevruchten
Receptfiche Spaghetti Bolognaise
 
   

 



DONDERDAG 28 NOVEMBER
TWEEDE KOOKLES

        

       

        
        
              

 WILDMENU
 
Warm schorsenerenslaatje met gerookte      eendenborst en bospaddenstoelen
Spruitensoep met witte savooipens, spekjes en croutons

Rug van wilde haas met een demi-glacesaus verrijkt met gorgonzola
Chutney van venkel en mango
Wortels op z’n geheel
Bieslookpuree
Trifle van roodfruit, mascarpone en witte chocolade

 

 

 

 

 

Bereidingswijze

 van dit wildmenu
 

 
 
 


DONDERDAG 17 OKTOBER
 EERSTE KOOKLES 
     
       
         
VISMENU
 
 
Millefeuile van krab, appel
en gerookte zalm
 
Mosselroomsoep
 
Zalige op de plaat gebakken schol
met spinazie, olijven en tomaten
 
Bananenmousse
 
 
 van dit vismenu
 
 

 
Foto's via
tabblad: werkjaar
2013-2014