FINALE KOOKLES  - 6 juni 2015    
                                                          Menu finale kooklessen 2015
                                                                    Aperitief
   Cava met granaatparels en veenbessensap
                    Tartaar van rode biet, appel en gerookte paling met mierikswortel
Vitello tonato
Pittige quinoa met scampi
                                                                       Soep
 
Tomatensoep met fijne gehaktballetjes
Krokante broodstengels
                                                                      Hoofdschotel
 
Kalkoenrollade met spinazie, asperge en aspergepuree
                                                                     Dessert
 
Semi-freddo met meringue en aardbeien
 
 
                                       
 


VIJFDE KOOKLES  -  19 MAART 2015
 
                             
Vitello tonato
Italiaanse omelet
Ravioli met gehaktvulling en kaassaus
Tagliatelle met eenvoudige zoete tomatensaus en garnalen
Cannelloni met witloof, filet d' anvers en mimolette
Semi-freddo met noga


                                          VIERDE KOOKLES - 15 JANUARI 2015
                                                             Heerlijke lekkernijen
 
Onder bovenstaande link zit de werkwijze om de volgende gerechten te bereiden:
 
Tartaar van rode biet en appel met gerookte paling en mierikswortel
Witloofsoep met curry en gerookte zalm
Zalmburger met komkommersalade en salsa verde
Pont-neufaardappelen
Huisgemaakte tartaar
Fruitsalade van peer met sabayon en amandelcrumble
 
 
 


DERDE KOOKLES - 18 DECEMBER 2014
 
  Het 'winkelmandje' met de ingrediënten voor:
Wraps gevuld met rosbief en parmezaan of witloof, kaas en ham
Pittige quinoa met scampi
Tomatensoep met fijne gehaktballetjes
Broodstengels met kruidenkaas en proscuitto
Kalkoenfilet met pepersaus
Open ravioli met witloof en gesnipperdde spruitjes
Boontjes in een jasje van spek
Bûche van tiramisu met aardbei-kerstmannetjes


TWEEDE KOOKLES  -  20 NOVEMBER 2014

Wil je weten wat er deze keer werd klaargemaakt met onderstaande ingrediënten? Klik dan snel op de link en dan vind je het menu. Onder het tabblad "FOTO'S" kan je de foto's bekijken.
 
                     


  EERSTE KOOKLES  -  9 OKTOBER 2014
Deze ingrediënten kregen onze aspirant-koks aangeboden op hun eerste kookles van het nieuwe werkjaar:
                                        
 Daarmee maakten zij:
Mosselen uit de wok
Nage van Sint Jacobsvrucht
Varkensgebraad met gekonfijte knolselder
Gegaarde ui, mousse van kweepeer en een demi glace saus
Gesauteerde aardappelblokjes
Tarte Tatin van peer met roomijs
 
Wil jij dit menu ook eens uitproberen?
Klik dan op onderstaande link en je ontvangt de hele beschrijving van het menu van de eerste kookles. Veel succes!